Volná pracovní místa
Využijte příležitosti stát se součástí společnosti Verder Scientific.
Požádat ihned!Join staff from Carbolite Gero, Eltra, Microtrac MRB & Retsch on Tuesday 6th July to hear how solutions from Verder Scientific companies are playing a vital part in the processing and quality control of battery materials. This short 45 minute webinar will give attendees a glimpse at the solutions offered by each of the companies and a chance to ask questions and to request further in-depth presentations, webinars and one-to-one meetings where you can fully ascertain which solutions meet specific requirements that you may have.
Attendees will be able to ask questions via the Q&A facility throughout the webinar which will be answered in the Q&A session after the main presentation has concluded. All those participating will also be able to download a copy of the slides in PDF format along with valuable information on the solutions mentioned by each of the Verder Scientific companies.
Během tohoto meetingu se v aplikační laboratoři prodiskutují a zpracují různé vzorky potravin, aby se předvedly možnosti vybavení dostupné od společnosti Retsch pro přípravu reprezentativních vzorků pro analýzu. Vzorky, které budou předvedeny, budou pepř/koření, káva, cereální tyčinky, rýže a mnoho dalších vzorových matric. U všech vzorků se zaměříme na osvědčené postupy pro přípravu vzorků potravin pro následnou analýzu, jako je testování mykotoxinů, testování těžkých kovů, NIR a další techniky, které budou také zahrnovat diskusi o úvahách pro každý typ vzorku a analýzu.
Dr. Tanja Butt, Produktový Manažer, Retsch GmbH
Dr. Tanja Butt má titul PhD z biotechnologie z výzkumného střediska v Juelichu v Německu. Než nastoupila do Retsch, pracovala několik let v oblasti výzkumu a vývoje a projektového managementu. Má téměř 7 let zkušeností s přípravou vzorků a sítovou analýzou. Její pracovní náplní je produktové řízení, marketingové aktivity, podpora aplikací, prodej a vývoj. Kromě toho školí distributory a zákazníky prostřednictvím webinářů.
During this session we will perform a live demonstration of the Carbolite Gero ashing furnace. This exciting test procedure uses heat in an oxidizing atmosphere to burn off organic components, preparing the sample for inorganic analysis
Tom Gould, Obchodní ředitel Carbolite Gero & Verder Scientific UK
Moisture content of food material such as dairy and horticulture products is important because moisture affects the freshness and storage stability of food. Moisture content in raw foods affect the physical and chemical properties of food during processing and consumption. The quality of milk and flour, for example, are determined for shelf life, economical value, and legal reasons, prior to processing into cheese and bread. The moisture and ash content of such materials can be measured with the Eltra Thermostep ML macro-TGA, which allows step-wise programming for loss-on-ignition (LOI) measurements for up to 19 samples simultaneously via thermogravimetry.
Kaan Toprak, Sales Manager
Charakterizace částic potravin a krmiv je zásadní pro funkčnost produktu a spotřebitelskou zkušenost od farmy přes mlýn až po jídelní stůl. Distribuce velikosti a tvaru nebo dokonce měření povrchové plochy potravin poskytují informace o kvalitě sklizně, čerstvosti nebo životnosti, stabilitě, konečném použití a spotřebitelské zkušenosti. Tento segment se bude zabývat distribucí celých zrn, hrubých a jemných částic potravinářských produktů pomocí různých nástrojů a technik pro třídění.
Dr. Jürgen Adolphs, ředitel produktového managementu