Webinář:

Nad rámec dodržování předpisů: Zajištění dokonalé kontroly kvality potravin a nápojů Od homogenizace vzorku po analýzu proteinů

Setkáváte se s problémy při udržování nejvyšších standardů kvality a bezpečnosti při výzkumu a výrobě potravin a nápojů?

Na tomto webináři se dozvíte, jak vám laboratorní a analytické vybavení od společnosti Verder Scientific usnadní život tím, že vám poskytne potřebné výsledky v oblasti homogenizace vzorků, charakterizace částic, proteinové a termogravimetrické analýzy a popelovin.

Stačí jen registrovat se jednou pro přístup ke všem prezentacím.

Harmonogram - Úterý, 24. září 2024

Upozornění: Uvedený čas je středoevropský letní čas (SELČ).

Meeting v dopoledních hodinách

08:00 – 08:05Úvod
08:05 – 08:35Jak provádět reprodukovatelnou přípravu vzorků pro analýzu potravin | RETSCH
08:35 – 09:05Je dynamická obrazová analýza nejlepší metodou pro kontrolu kvality kávového prášku? | MICROTRAC
 Budoucnost potravin: Zlepšení integrace rostlinných bílkovin pomocí technologie Turbiscan  | MICROTRAC
09:05 – 09:35Sušení a popelování organických látek a analýza obsahu dusíku/bílkovin podle Dumasovy metody | CARBOLITE GERO & ELTRA

Meeting v odpoledních hodinách

04:00 – 04:05Úvod
04:05 – 04:35Jak provádět reprodukovatelnou přípravu vzorků pro analýzu potravin | RETSCH
04:35 – 05:05Je dynamická obrazová analýza nejlepší metodou pro kontrolu kvality kávového prášku? | MICROTRAC
 Budoucnost potravin: Zlepšení integrace rostlinných bílkovin pomocí technologie Turbiscan  | MICROTRAC
05:05 – 05:35Sušení a popelování organických látek a analýza obsahu dusíku/bílkovin podle Dumasovy metody | CARBOLITE GERO & ELTRA
.

Registrace

Please use this link to register for our webinar.
We have two time slots to accomodate the different time zones.

Jak provádět reprodukovatelnou přípravu vzorků pro analýzu potravin

Jazyk Anglicky
Prezentující:Dr. Lena Weigold, produktová manažerka a specialistka na aplikace

Pro přesné výsledky analýzy by měla být příprava vzorku co nejúčinnější, aby se zajistilo, že vzorek skutečně odráží původní vzorek. Na základě mnoha příkladů použití vám společnost RETSCH vysvětlí, jak najít nejvhodnější metodu přípravy pro konkrétní materiály a také vhodný laboratorní mlýn, včetně technologie kryogenního mletí.

Je dynamická obrazová analýza nejlepší metodou pro kontrolu kvality kávového prášku?

Jazyk Anglicky
Prezentující:Kai Düffels, aplikační inženýr

Velikost mletí kávového prášku má přímý vliv na chuť nápoje a různé způsoby přípravy vyžadují specifickou distribuci velikosti částic. Kávový prášek má širokou škálu velikostí částic, a proto představuje výzvu pro měřicí zařízení. Na mnoha příkladech použití ukážeme, proč je obrazová analýza nejvhodnější metodou pro charakterizaci částic kávového prášku.

Budoucnost potravin: Zlepšení integrace rostlinných bílkovin pomocí technologie Turbiscan

Jazyk Anglicky
Prezentující:Serife Korkmaz, produktový specialista společnosti TURBISCAN

Používání rostlinných bílkovin se v posledních letech rozšiřuje a nabízí řadu výhod: udržitelný původ, veganské alternativy, nákladovou efektivitu a zdravotní výhody. Bílkoviny získané z udržitelných zdrojů nemají ve srovnání s konvenčními emulgátory stejnou účinnost a výběr správné bílkoviny může představovat úzké místo při vývoji výrobku. V tomto slotu představujeme řešení pro studium emulgačních a stabilizačních vlastností bílkovin rostlinného původu v rámci jednoho experimentu.

Sušení a popelování organických látek a analýza obsahu dusíku/bílkovin podle Dumasovy metody

Jazyk Anglicky 
Prezentující:Fabian Uhlemann-Kölly, vedoucí marketingu a produktového managementu 
 Dr. Murhat Kükrek, produktový manažer 

Před analýzou velkého množství organické hmoty se doporučuje vysušit a odstranit vodu, kterou obsahuje. V opačném případě se zpomalí a zbrzdí proces zpopelňování a objeví se silný zápach. Výsledná suchá hmota je základem pro analýzu bílkovin, kterou lze provést pomocí nového analyzátoru ELEMENTRAC CN-r společnosti ELTRA během několika minut. Společnosti ELTRA & CARBOLITE GERO rozumí náročnosti tohoto procesu a navedou vás ke správnému řešení.

ZAJIŠTĚNÍ NEJVYŠŠÍ KVALITY POTRAVIN

Důvěřujte společnosti Verder Scientific, že vám pomůže zaměřit se na bezpečnost a integritu - aby každý doušek a sousto splňovaly nejvyšší standardy!

Chcete vědět více? Seznamte se s našimi inovativními řešeními pro analýzu potravin a nápojů!

Volná pracovní místa

Využijte příležitosti stát se součástí společnosti Verder Scientific.

Požádat ihned!