Volná pracovní místa
Využijte příležitosti stát se součástí společnosti Verder Scientific.
Požádat ihned!Setkáváte se s problémy při udržování nejvyšších standardů kvality a bezpečnosti při výzkumu a výrobě potravin a nápojů?
Na tomto webináři se dozvíte, jak vám laboratorní a analytické vybavení od společnosti Verder Scientific usnadní život tím, že vám poskytne potřebné výsledky v oblasti homogenizace vzorků, charakterizace částic, proteinové a termogravimetrické analýzy a popelovin.
Jazyk : Anglicky
Jazyk | Anglicky |
Prezentující: | Dr. Lena Weigold, produktová manažerka a specialistka na aplikace |
Pro přesné výsledky analýzy by měla být příprava vzorku co nejúčinnější, aby se zajistilo, že vzorek skutečně odráží původní vzorek. Na základě mnoha příkladů použití vám společnost RETSCH vysvětlí, jak najít nejvhodnější metodu přípravy pro konkrétní materiály a také vhodný laboratorní mlýn, včetně technologie kryogenního mletí.
Jazyk | Anglicky |
Prezentující: | Kai Düffels, aplikační inženýr |
Velikost mletí kávového prášku má přímý vliv na chuť nápoje a různé způsoby přípravy vyžadují specifickou distribuci velikosti částic. Kávový prášek má širokou škálu velikostí částic, a proto představuje výzvu pro měřicí zařízení. Na mnoha příkladech použití ukážeme, proč je obrazová analýza nejvhodnější metodou pro charakterizaci částic kávového prášku.
Jazyk | Anglicky |
Prezentující: | Serife Korkmaz, produktový specialista společnosti TURBISCAN |
Používání rostlinných bílkovin se v posledních letech rozšiřuje a nabízí řadu výhod: udržitelný původ, veganské alternativy, nákladovou efektivitu a zdravotní výhody. Bílkoviny získané z udržitelných zdrojů nemají ve srovnání s konvenčními emulgátory stejnou účinnost a výběr správné bílkoviny může představovat úzké místo při vývoji výrobku. V tomto slotu představujeme řešení pro studium emulgačních a stabilizačních vlastností bílkovin rostlinného původu v rámci jednoho experimentu.
Jazyk | Anglicky | |
Prezentující: | Fabian Uhlemann-Kölly, vedoucí marketingu a produktového managementu | |
Dr. Murhat Kükrek, produktový manažer |
Před analýzou velkého množství organické hmoty se doporučuje vysušit a odstranit vodu, kterou obsahuje. V opačném případě se zpomalí a zbrzdí proces zpopelňování a objeví se silný zápach. Výsledná suchá hmota je základem pro analýzu bílkovin, kterou lze provést pomocí nového analyzátoru ELEMENTRAC CN-r společnosti ELTRA během několika minut. Společnosti ELTRA & CARBOLITE GERO rozumí náročnosti tohoto procesu a navedou vás ke správnému řešení.
Jazyk : Anglicky
Důvěřujte společnosti Verder Scientific, že vám pomůže zaměřit se na bezpečnost a integritu - aby každý doušek a sousto splňovaly nejvyšší standardy!
Chcete vědět více? Seznamte se s našimi inovativními řešeními pro analýzu potravin a nápojů!